فلسفه آموزش و پرورش، هدفی جز جهت دادن به آموزش و پرورش ندارد و هر چقدر این فلسفه روشن تر باشد طبعأ جهت آموزش و پرورش روشن تر خواهد بود. فلسفه آموزش و پرورش که به فلسفه تعلیم و تربیت نیز در ایران شهرت دارد؛ به بررسی ماهیت و اهداف آموزش و ابزارهای آن میپردازد و در ارتباط با «نظریه آموزش» است. نظریه آموزش نوعی نظریه عملی بوده که سعی در فراهم آوردن رهنمود و روشن کردن تمامی جنبههای گوناگون آموزش (اعم از جنبههای تعلیمی، اخلاقی و سیاسی مربوطه) و همچنین ساختار اجتماعی وابسته با آن است. فلسفه آموزش از نیمه دوم قرن بیستم میلادی به بعد به صورت یک شاخه مشخص از فلسفه شناخته شده و مورد بررسی قرار گرفت.
فلسفه تعلیم و تربیت درجایگاه یکی از فلسفههای مضاف، از دو زاویه قابل بررسی و مطالعه است: 1. دیدگاههای فیلسوفان درباره تعلیم و تربیت؛ 2. رشتة دانشگاهی.
فلسفه تعلیم و تربیت از نگاه اول، تاریخی به قدمت اندیشهورزی و نظریه پردازی فیلسوفان شرق و غرب عالم در باب تربیت دارد؛ اما از نگاه دوم حدود یک قرن از عمرش سپری میشود.
از فلسفه تعلیم و تربیت، بسته به نوع دید و مبانی فلسفی متناسب با آن، مفاهیم و تعاریف گوناگونی ارائه شده است: استنتاج آرای تربیتی از مبانی فلسفی، کاربرد فلسفه در تعلیم و تربیت، نظریة عمومی تعلیم و تربیت، تحلیل و پردازش مفاهیم و گزارههای تربیتی و مانند آن.
رشته فلسفه تعلیم و تربیت، تحولات و تطوراتی را پشت سر نهاده که در دو مرحله قابل تشخیص و بررسی است؛ مرحله رویکرد ایسمها و مرحله رویکرد تحلیلی. فلسفه تعلیم و تربیت در حال حاضر در مرحلة پساتحلیلی و مشتمل بر رویکردها و دیدگاههای متنوعی در جهان غرب است.
به نام خدای یکتا
وب نگار محترم وبلاگ ...........................
باسلام و احترام
موسسه آموزش عالی آزاد ماهان که دارنده یکی از مهمترین سایت¬های حوزه آموزشی تحصیلات تکمیلی است در نظر دارد با برگزاری دوره نظرسنجی درباره وبلاگ برتر درباره مطالب موجود در وبلاگ¬های تخصصی کارشناسی ارشد به پویاتر شدن هر چه بیشتر در حوزه آموزش و تحصیلات تکمیلی کمک کند. در صورتی که مایل هستید با شرکت در این نظر سنجی برای معرفی بیشتر وبلاگ خود و جذب مخاطب بیشتر گام بردارید می¬بایست وبلاگ شما شرایط زیر را داشته باشد.
شرایط عمومی :
1- مطالب وبلاگ شما طبق ضوابط و مقررات جمهوری اسلامی ایران باشد.
2- از آخرین زمان به روز رسانی وبلاگ شما حداکثر دو هفته گذشته باشد.
3- مطالب وبلاگ شما با حوزه دانشگاه، تحصیلات تکمیلی و آموزش عالی مرتبط باشد.
شرط ویژه:
قرار دادن لینک موسسه آموزش عالی آزاد ماهان در صفحه نخست وبلاگ (http://mahan.ac.ir)
توضیح: لینک وبلاگ خود را می¬توانید در نشانی اینترنتی زیر مشاهده فرمایید .
http://mahan.ac.ir/webloglist.aspx
برای آشنایی بیشتر از شرایط این دوره نظر سنجی می¬توانید با شماه تلفن 8506 واحد IT آقای نعمت الهی تماس بگیرید و یا پرسش¬ها و آمادگی خود را به نشانی پست الکترونیکی Admin@mahan.ac.ir ارسال فرمایید.
لازم به ذکر است با توجه به محدود بودن زمان اجرای این پروژه وبلاگ هایی را که زودتر اعلام آمادگی کنند در اولویت قرار خواهند داشت.
با سلام و خسته نباشید
مطالبتان جالب و به روز هستش
ما هم تازه به این عزصه پا گذاشتیم خوشحال میشیم سر بزنید و نظر بگذارید
راستی اگر مطلبی راجع به پیشرفت تخصیلی داشتید و اگر امکانش هست در اختیار ما هم بگذارید
با تشکر بچه های انجمن
سلام به دانشجویان عزیز وبلاگتون بهم کمک کرد تشکر وبلاگ کانون مارو لینک کنید